Auchan

Napjainkban az Auchan egyike a legfontosabb francia kereskedelmi csoportoknak, világszerte pedig 2 kontinens 12 országában van jelen, 1 774 hipermarkettel és szupermarkettel, valamint 340 kereskedelmi központtal.
Tovább »

Leier

A Leier cég jelenleg 39 operatív telephellyel rendelkezik Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban és Ukrajnában.
Tovább »

Tesco

Fő tevékenységük az élelmiszer-kiskereskedelem, de ezen kívül is számos termékcsoportot forgalmaznak a háztartási elektronikától kezdve a ruházati termékeken keresztül a sporteszközökön át egészen a kozmetikumokig és lakáskiegészítőkig. Magyarországon több mint 200 boltot üzemeltetnek, amellyel az ország legnagyobb hipermarket/kiskereskedelmi láncát építették ki.
Tovább »

Törley

A Törley Pezsgőpincészet Kft. Magyarország legnagyobb borászati vállalkozása és szőlőtermelője, több mint 850 hektáros saját szőlőterülettel rendelkezik, a szőlőtermesztéstől kezdve a palackozásig valamennyi munkafolyamatot kontrollálja, illetve maga végzi, tehát a bor- és pezsgőkészítési technológia a mai napig egy kézben van.
Tovább »